Βιογραφικό

Η οδοντίατρος Χριστίνα Φουφρή γεννήθηκε στα Καλάβρυτα Αχαΐας. Σπούδασε την οδοντιατρική επιστήμη στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκτοτε δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό της ιατρείο στην οδό Πριγκιποννήσων 31, στην Αθήνα.

 

Η πολυετής και επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία πηγάζει από την άριστη επικοινωνία που διατηρεί με τους ασθενείς, καθώς και από την περιποίηση και υποστήριξη που τους παρέχει, σεβόμενη πάντα τις ανάγκες των ανθρώπων που της εμπιστεύονται τη στοματική τους υγεία. Προέρχεται, επίσης, από την επαρκή προπτυχιακή και μεταπτυχιακή της δια βίου εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με τις σύγχρονες προκλήσεις και εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης και παράλληλα από τον άριστο τεχνικό εξοπλισμό του ιατρείου (υπέρηχος, λέιζερ, ακτινογραφικό, ενδοστοματική κάμερα κ.λπ).

 

Η ίδια έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων (σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια) τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα στη γναθοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και στην κλινική Khoury στην Φρανκφούρτη.

 

Είναι μέλος του οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.